logo

Certificates /Awards / Eredmények

Ez itt egy dicsekvőfal lenne, már ha szabad ilyet mondani. Nem szeretek dicsekedni, de sokan szóvá tették már, hogy az elért eredményeket sem ildomos elhallgatni, hiszen én értem el, dolgoztam meg értük.

Elvégeztem fotós képzéseket a New York-i MoMA (Museum of Modern Art) és az MSU (Michigan State University) egyetemen.

    

2017 óta számos nemzetközi fotópályázaton mérettettek meg a fotóim, melyek közül talán a legeredményesebb a német GIP (German International  DVF-Photocup) volt 2018-ban, ahol a világ 55 országából 185 fotós indult több mint 15 ezer (15.133) fotóval és a különdíjat nekem sikerült a Verseny című fotómmal elhoznom.

Több év, nemzetközi fotópályázatokon való sikeres eredmények elérése után az 1950-ben Svájcban alapított FIAP -Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség – (Fédération Internationale de l’Art Photograpique) az AFIAP (Artiste FIAP) diplomát adományozta számomra 2019 októberében, majd pedig az EFIAP (Excellence FIAP) diplomát 2021 decemberben.

 

Négy év, nemzetközi fotópályázatokon való sikeres eredmények után a 2007-ben Hollandiában alapított GPU (Global Photographic Union) GPU Crown 1 diplomát adományozott számomra 2021 januárban, majd fél évvel később pedig a GPU CR2 diplomát.

        

2021-ben felvettek az amerikai PSA (Photographic Society of America) tagjai közé, ahol 4 Star Exhibitor, valamint a QPSA (Qualified PSA)  címet kaptam.

      

2024-ben megkaptam az IAAP-tól (International Association of Art Photographers) a V-IAAP címet.